Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی اداره کل ثبت احوال استان زنجان در خصوص زمان تحویل کارت‌های هوشمند ملی گفت: سازمان ثبت احوال قول داده که در ۳ ماهه پایانی سال جاری و ۳ ماهه اول سال ۱۴۰۱ ماهانه ۱.۵ میلیون کارت هوشمند ملی در سطح کشور به چاپ رسیده و تحویل متقاضیان شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی ژاله‌چیان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; در خصوص دلیل تاخیر در صدور کارت‌های هوشمند ملی علی‌رغم گذشت حدود 3 سال از زمان درخواست اظهار داشت: کارت‌های هوشمند ملی به‌صورت متمرکز و از سوی سازمان ثبت احوال کشور صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کارت‌های خام جهت چاپ باید در اختیار سازمان ثبت احوال قرار گیرد، خاطرنشان کرد: به هر صورت این کارت‌ها تاکنون به تاخیر افتاده و ماهانه به تعداد لازم در اختیار سازمان قرار نمی‌گیرد و به همین دلیل، تعداد کارت کمتری چاپ می‌شود و دلیل اصلی تاخیر در صدور کارت‌ها است.

ژاله‌چیان افزود: طبق قولی که سازمان ثبت احوال گرفته، مقرر شده که در 3 ماهه پایانی سال جاری و 3 ماهه اول سال 1401 ماهانه 1.5 میلیون کارت هوشمند ملی در سطح کشور، تحویل سازمان شده و به چاپ برسد.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی اداره کل ثبت احوال استان زنجان تصریح کرد: این قولی که به سازمان ثبت احوال داده شده اگر عملی شود و کارت‌ها تحویل سازمان شود تا خرداد سال آینده کارت‌ها به صفر می‌رسد و به عبارت دیگر تمام کارت‌هایی که تاکنون درخواست شده به چاپ رسیده و تحویل متقاضیان می‌شود.

وی با بیان اینکه بعد از ایجاد مشکل در چاپ و تحویل کارت‌های هوشمند ملی، تلاش شد تا افرادی که کارت هوشمند ملی درخواست داده‌اند در هیچ کجا با مشکل مواجه نشوند، گفت: سازمان‌ها، ادارات، بانک‌ها و سایر نهادها در صورت عدم داشتن کارت هوشمند ملی، سریال و کد رهگیری زمان ثبت‌نام را از متقاضی دریافت کرده و خدمات لازم را ارائه می‌دهند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

ژاله‌چیان خاطرنشان کرد: اطلاعات افراد به‌صورت به‌روز در سامانه ثبت شده و بلافاصله در سیستم تمام بانک‌ها، ادارات و تمام نهادها قابل مشاهده است و کسی بابت عدم دریافت فیزیکی کارت هوشمند ملی به مشکل برنمی‌خورد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون نیز کارت‌های هوشمند چاپ می‌شود اما له تعداد کم چاپ می‌شود و کسری کارت‌ها ماهانه انباشته شده است، افزود: سازمان ثبت احوال این قول را داده که در صورت تحویل کارت خام به این سازمان تا پایان خرداد 1401 تمام کارت‌هایی که در سطح کشور به عقب افتاده را صادر و تحویل متقاضیان دهد.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی اداره کل ثبت احوال استان زنجان با بیان اینکه چاپ شناسنامه در اختیار استان‌ها بوده و در صورت نیاز حتی یک‌روزه هم صادر می‌شود، گفت: اما صدور کارت هوشمند ملی به‌صورت متمرکز در سازمان ثبت احوال انجام می‌شود و از عهده استان خارج است.

وی با اشاره به آمار ثبت‌نام متقاضیان کارت هوشمند ملی در استان زنجان اظهار داشت: تا پایان آذر سال جاری از بین 860 هزار نفر واجد شرایط در استان 805 هزار و 568 نفر یعنی 93.6 درصد واجدان شرایط، اقدام به درخواست کارت هوشمند ملی کرده‌اند.

ژاله‌چیان با بیان اینکه برخی از واجدان شرایط هم ممکن است به دلیل محل اشتغال یا دلایل دیگر در خارج از استان درخواست داده باشند، خاطرنشان کرد: افرادی که درخواست کارت هوشمند ملی داده‌اند حتی اگر کارت آن‌ها صادر نشده باشد نیز مشکلی بابت دریافت خدمات در دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و سایر نهادها ندارند.

وی در خصوص وضعیت استان زنجان نسبت به کشور بیان کرد: متوسط ثبت‌نام کارت هوشمند ملی در کشور نیز بین 94 تا 95 درصد است و استان زنجان وضعیت مطلوبی از این بابت دارد.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی اداره کل ثبت احوال استان زنجان با بیان اینکه به واجدان شرایط حتماً توصیه می‌شود که نسبت به ثبت‌نام کارت هوشمند ملی اقدام کنند، گفت: همانطور که گفته شد تمام خدمات با شماره ملی، ارائه می‌شود و شهروندان تا زمانی که درخواست کارت هوشمند ملی ندهند، کد رهگیری نداشته و هیچ خدمتی به آن‌ها ارائه نخواهد شد.

وی افزود: هم‌اکنون ادارات ثبت احوال و دفاتر پیشخوان دارای تراکم کم جمعیت بوده و فرصت مناسبی است تا شهروندان با استفاده از آن برای دریافت کارت هوشمند ملی اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارت های هوشمند ملی کارت هوشمند ملی سازمان ثبت احوال تحویل متقاضیان واجدان شرایط ثبت نام کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۴۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: پروژه نصب پلاک آبی هوشمند منازل از سال ۱۴۰۰ با بودجه‌ای بالغ‌بر ۸۹۰ میلیارد ریال توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان آغاز شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها تا پایان ۱۴۰۳ در کل مناطق اصفهان به پایان خواهد رسید.

سعید فردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنابا اشاره به پروژه نصب پلاک آبی هوشمند در اصفهان اظهار کرد: در این پروژه ابتدا پلاک‌های آبی به املاک شهروندان اختصاص داده شد و اطلاعات توصیفی منتسب به هر ملک در پایگاه داده مکانی تجمیع می‌شود ، در ادامه برای هر پلاک آبی یک لینک اختصاصی QR کد تولید و نسبت به طراحی و ساخت پلاک اقدام می‌شود، در مراحل بعدی امکان اتصال خدمات مختلف به QR کد اختصاصی هر ملک وجود دارد.

وی افزود: از مزایای اجرای این طرح می‌توان به ارائه خدمات سازمان‌های اجرایی مختلف به شهروندان به‌صورت یکپارچه، زیباسازی نمای شهر اصفهان، شناسنامه‌دار کردن املاک در داده‌های مکانی و دریافت خدمات امدادی توسط شهروندان با اسکن QR کد اشاره کرد.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان تصریح کرد: در این پروژه امکاناتی همچون نمایش نشانی پستی صحیح ملک بر اساس آخرین وضعیت بانک اطلاعاتی مرتبط، اتصال به پروفایل شهروندی سامانه اصفهان من، نمایش شماره اشتراک، ردیف آب و شناسه قبض برای هر ملک و ثبت درخواست‌های اضطراری ملک برای حریق و حادثه از طریق منوی آتش‌نشانی، پیاده‌سازی شده است.

فردانی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز شهروندان همچون کد نوسازی، امکان اجرای پروژه سرشماری نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در مکان‌های دارای پلاک آبی و امکان استفاده از QR کد هوشمند پلاک‌های آبی برای ارائه اطلاع‌رسانی‌ها و تبلیغات شهری به‌صورت هدفمند در آینده‌ای نزدیک به این پلاک‌های هوشمند افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این پروژه که توسط سازمان فاوای شهرداری اصفهان در حال اجرا است، ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند تا پایان سال گذشته بر منازل شهروندان نصب شده است و انتظار می‌رود تا پایان سال ۱۴۰۳ روند نصب تمام پلاک‌ها به پایان برسد.

کد خبر 750970

دیگر خبرها

  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی